Sök till oss

Du är varmt välkommen att fylla i formuläret nedan för att ansöka till Victoriaskolan (med huvudman Tyska Skolan Göteborg Ek. För.)

Ansökningsperioden för Förskoleklass 20/21 för barn födda 2014 öppnar kl 9:00 onsdagen den 18 september 2019 och stänger söndagen den 13 oktober 2019. Besked beräknas lämnas innan mitten av november 2019.

Önskar ni söka en ströplats till åk 1-9 så kan ni göra detta när som helst. Ni blir kontaktade av oss när vi har en plats att erbjuda.

Ansökan har registrerats när ni ser en bekräftelse efter att ni fyllt i och skickat in formuläret. Ni erhåller även en bekräftelse automatiskt per mail.

Vill du läsa Vanliga frågor och svar om ansökan?

Tänk på att fylla i personnummer i rätt format YYYYMMDDXXYY, glöm inte heller klicka i rutan längst ned på sidan att ni godkänner hanteringen av personuppgifter

Observera att ansökningar till förskoleklass innan kl 9:00 den 18 september kommer avvisas av oss.

VI HAR TILLFÄLLIGT STÄNGT AV MÖJLIGHETEN ATT SÖKA STRÖPLATSER TILL ÅRSKURS 1-9 MED ANLEDNING AV ÖPPNANDET AV ANSÖKNINGSPERIODEN FÖR FÖRSKOLEKLASS 20/21 FÖR BARN FÖDDA 2014. ÖPPNAR IGEN INOM KORT

TÄNK PÅ ATT UPPDATERA SIDAN EFTER KL 9:00 DEN 18 SEPTEMBER SÅ ATT KLASSEN "FÖRSKOLEKLASS 20/21" BLIR TILLGÄNGLIG I LISTAN FÖR ÖNSKAD ÅRSKURS.